Heerlijke zoete en creatieve taarten met passie en liefde gemaakt! 

Met veel passie en liefde heb ik de afgelopen jaren heel veel mooie, luxe en zeer creatieve taarten mogen maken. Ik heb op dit moment helaas te weinig tijd en ruimte in mijn agenda om deze geweldige creaties aan te nemen, dus voor nu neem ik geen nieuwe 'verjaardagstaarten' aan. 

Ben je op zoek naar een grote verjaardagstaart voor 30-40 personen? Voor grote stapeltaarten maak ik af en toe een  uitzondering, dus neem gerust vrijblijvend contact met mij op via WhatsApp om te kijken of ik hier wel ruimte voor heb!  

 

Kijk ook eens op mijn Instagram of Facebook pagina voor nog véél meer zoete inspiratie!Wat kost een taart op maat BY Tiny Tinus?

Elke taart die ik maak wordt gemaakt met veel liefde & plezier!

Omdat elke taart anders is brengt dit altijd andere werkzaamheden, tijd en voorbereiding met zich mee. Ik kan op voorhand geen prijsindicatie geven, en ik vraag dan ook altijd eerst naar jouw wensen, het aantal personen, de vulling, opmaak etc.etc.

Voor een prijsopgave vraag ik altijd even contact op te nemen, het liefste via WhatsApp. Stuur daar, het liefste direct met een datum erbij, zo duidelijk mogelijk je wensen door, zoals om hoeveel personen het gaat en welke opmaak je wenst. (Dit mag ook aan de hand van foto's.) 


Alle taarten die ik maak zijn op aanvraag en worden met de hand helemaal vers gemaakt.

Ik gebruik foto's alleen als voorbeeld en vraag een beetje creatieve ruimte qua invulling binnen een thema of bepaalde voorkeur.


Diverse toppers vanaf €2.50

Maak jouw eigen website met JouwWeb